In de week voor Kerst heeft ons koor tweemaal opgetreden tijdens kerstfestiviteiten in De Glind en Scherpenzeel.

In de Glind mochten we zingen in de kerk terwijl er 300 wandelaars in en uit liepen die meededen aan de kerstwandeling. Het was heerlijk zingen in de kerk waar de akoestiek natuurlijk erg goed is.

In Scherpenzeel was de ruimte niet te vergelijken met de Glind, maar de sfeer had wederom alles te maken met Kerst. We mochten namelijk zingen in een heuse STAL. Dit was het eindpunt van de kerstavondwandeling in Scherpenzeel. De akoestiek was een klein beetje minder en onze kleding kon de volgende dag in de was, maar de gezelligheid en sfeer was helemaal top. Ook hier hebben ruim 300 mensen geluisterd naar de kerstliedjes die we met elkaar hebben gezongen.

Kijk hier voor een foto-impressie.

Klik hier voor de video van ‘De noche’