er zijn geen afbeeldingen gevonden

Het 5-jarig bestaan van ons popkoor is groots gevierd. De hele dag stond in het teken van zingen, gezelligheid en saamhorigheid.

Het ochtendprogramma bestond uit het instuderen van het lied: ‘Ik heb je lief’ van Paul de Leeuw, en is door veel mensen bezocht. De normale bezetting van het koor schommelt tussen de 30-35 mensen, nu was dat zeker het dubbele. Dat betekende voor Ton, onze diri-coach, een uitdaging om zo’n grote groep in beperkte tijd een lied in te laten studeren. Ton heeft het lied zelf bewerkt voor deze samenstelling en gelegenheid. Het was hard werken voor iedereen en er kan worden teruggekeken op een zeer geslaagde ochtend.

Het middagprogramma was alleen voor de koorleden bestemd en bestond uit de performance training ‘De Juiste Vertooning’, onder leiding van Renske de Korte en Nathalie Wielinga. Het thema hiervan was: Wie zijn wij en wat willen wij uitdragen? We zijn er samen mee aan de slag gegaan met als resultaat dat er ’s avond een van zichzelf bewust koor op het podium stond, dat het publiek wilde vermaken met hun songs.

Maar waar vooral iedereen naar heeft uitgekeken en waarvoor het koor maandenlang heeft geoefend, was het avondprogramma: het jubileumconcert!!

Een overvolle zaal heeft kunnen genieten van de prachtige liedjes, die zoals vanouds met veel enthousiasme werden uitgevoerd. Ook de wervelende dans van de dansers van Dansgroep ‘EDC’ uit Zeist werd door het publiek zeer gewaardeerd. Na de pauze was het de beurt aan het jeugdslagwerk-ensemble van Caecilia uit Scherpenzeel. Wat een geweldig muzikaal en energiek optreden werd hier neergezet. Het optreden van de groep werd afgewisseld met optreden van het koor. Als afsluiting van de avond werd het lied gezongen dat ’s ochtends was ingestudeerd met alle gastzangers. We hopen dat we deze mensen iets van ons enthousiasme hebben kunnen meegeven en wie weet zien we ze terug op woensdagavond.

We kijken terug op een hele geslaagde dag en die zeer zeker voor herhaling vatbaar is. Zodra er foto’s binnenzijn, worden deze op de site geplaatst.