Zaterdag 26 mei was het zover. Samen met de Big Band Swingin’Crows en soliste Jet Mineur hebben we een geweldig gezellige en muzikale avond neergezet in Renswoude. ’t Podium is een uiterst geschikte locatie voor dit muzikale spektakel.

De Big Band begon de avond met 2 echt Big Band nummers: Critical Mass en Hay Burner. Hierna was de beurt aan Jet, met o.a. een prachtig zelf geschreven nummer.

Get Around swingde met o.a. een medley van de Beach Boys en Let the Sunshine uit de musical Hair. De rustige nummers zoals Fields of Gold, vielen ook zeer in de smaak.

Het eerste deel van de avond werd afgesloten met 2 nummers die gezamenlijk door de Big Band, Jet en Get Around werden uitgevoerd.

Na de pauze kwam Get Around als Flash Mob het podium op met een medley van Ramses Shaffy. Hierna wisselden de Big Band, Jet en Get Around elkaar af en de avond eindigde met 3 geweldige songs die weer gezamenlijk werden uitgevoerd, waaronder Gabriella’s song en Good God van Anouk. Het publiek werd ook betrokken en uiteindelijk swingde de hele zaal.

Het was een geweldige avond voor publiek en deelnemers en zeker voor herhaling vatbaar.